Shokkiuutinen? - Helsingin Sanomien vaalikone syrjii pienpuolueita?

15.03.2023

Valtamedia_HS_Yle_IL_IS.jpegPaljon kiitosta ja positiivista palautetta saanutta Myöhäisillan pohdintoja-ohjelmaa vetävä, pienpuolueen eduskuntavaaliehdokas, Samuel Gryning teki mielenkiintoisen havainnon kun vastasi Helsingin Sanomien vaalikoneeseen ja samalla testasi toimiiko vaalikoneen systeemit.
Ei toiminut, vaan millilleen samoista vastauksista huolimatta kone nosti ykkösehdokkaaksi ison puolueen(PerusSuomalaiset) ehdokkaan. Asia selviää tältä videolta kohdasta 25.37 eteenpäin.

Aiemminhan jo paljastui Helsingin Sanomien vaalikoneesta virhe, joka antoi merkittävää etua niille ehdokkaille jotka kannattavat ns. sateenkaari-agendaa, joten onko vaalikoneen tehnyt yritys vahingossa nämä virheet tehnyt vai onko kyseinen yritys toiminut vain saatujen ohjeiden mukaan, vai löytyykö tähän joku muu selitys?

Tämä herättää myös isoja kysymyksiä muutenkin koko vaalien ja vaalikoneiden rehellisyydestä. Valtamedia haluaa edesauttaa isojen, EU/Nato-myönteisten puolueiden mahdollisimman hyvää vaalitulosta ja vaikka isot puolueet toisiaan arvostelevat vaaliteatterissa, niin silti suurin osa ihmisistä päätyy jotain niistä äänestämään ja äänet päätyy yhteiseen EU/Nato-kassaan. Isoille puolueille vaikuttaa olevan tärkeintä kuka saa parhaan vaalituloksen, ei Suomen kansan etujen ajaminen.

Helsingin Sanomat + muu valtamedia on toki korttinsa jo aiemminkin paljastaneet, josta hyvänä muistutuksena tuo alempana oleva Magneettimedian tekemä erittäin kova juttu. Juttuun liittyen samalla täytyy todeta, että PerusSuomalaisilla on paljon hyviä ja rehellisiä ehdokkaita, mutta kun puolueen johto vaikuttaa olevan jonkun isomman tahon ohjauksessa on ääni PerusSuomalaisille käytännössä lähes sama kuin Demareita tai Kokoomusta äänestäsi.

PerusSuomalaiset ovat monesti antaneet hyviä lausuntoja ja pitäneet hyviä puheenvuoroja, mutta kun ne teot ovat jääneet todella vaatimattomiksi ja isoissa kysymyksissä on takkia käännetty monesti, niin PerusSuomalaiset ei ole se vaihtoehto jolla Suomi nousee tästä nykyisestä montusta. Tämä on ikävä fakta myös niiden monien rehellisten perusuomalaisten kannalta, jotka ovat kristillisiä arvoja pitäneet esillä ja ovat luulleet olevansa mukana puolueessa joka oikeasti tahtoo tehdä isoja muutoksia.

Uudet pienpuolueet koetaan selvästikin uhkana ja siksi valtamedia ja moni muu taho ei halua niiden saavan kovaa vaalitulosta. Äänestämällä uusia pienpuolueita äänestäjä samalla näpäyttää tätä nykyistä politiikkaa ja systeemiä, jossa Suomen etu jää usein taka-alalle, kun esim. EU:n ja monikansallisten jättiyritysten edut menee suomalaisten edelle. Toki tätä kirjoittaessa ei voi olla täysin varma onko kaikki pienpuolueet aidosti kansan asialla ja globalismia vastaan, vai onko joku uusista puolueista PerusSuomalaiset-tyylinen valeoppositio. Vain aika näyttää totuuden tuossa asiassa.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

 

Magneettimedian todella kova juttu(vuodelta 2016) valtamedian kulissien taakse. Jos tuon luettuaan ei mieleen nouse mitään kysymyksiä ja epäilyjä, niin sitten on luetun ymmärtämisessä ongelmia.

HUOM: Tampereen Sanomat NetMagazine ei välttämättä ole täysin samaa mieltä jokaisesta sanamuodosta ja asiasta mitä Magneettimediassa kirjoitetaan. Magneettimediassa on kuitenkin vuosien varrella ollut monia todella hyviä ja hyvin perusteltuja juttuja, joten Magneettimedian tutkivaa journalismia on siksi arvostettava, vaikka lehden kirjoitustyyli joissain jutuissa varmasti kritiikkiä aiheuttaakin.  

Helsingin Sanomat riensi Halla-ahon apuun – eikä ihme! | Magneettimedia

Helsingin_Sanomat_riensi_Halla-ahon_apuun__eika_ihme.jpeg   
Aiheeseen liittyvää:

Miksi rehellisiä Nato-vaaleja ei uskalleta pitää? | Tampereen Sanomat

Liian moni poliitikko ja julkisuuden henkilö on vajonnut syvään sotapsykoosiin | Tampereen Sanomat

Mikä kiire Suomessa on nuijia Nato-päätös valmiiksi pöytälaatikkoon, vaikka ei ole edes täyttä varmuutta pääseekö Suomi sotaliittouma Naton jäseneksi? | Tampereen Sanomat

Miksi niin moni valtamedian toimittaja ei kunnioita Journalistin ohjeita, erityisesti kohtaa numero kahdeksan? | Tampereen Sanomat

Loistava esimerkki miten media vaikuttaa jo pieniin lapsiin | Tampereen Sanomat

Ukrainan sodan syyt ja taustat, tätä ei valtamedia kerro! | Tampereen Sanomat 

 

25.03.2023Törkeää väkivaltaa vai false flag?
24.03.2023Miksi Uusi Suomi sensuroi Tuomas Malisen järkevän ja Suomen parasta tahtovan kirjoituksen?
22.03.2023Viisi ohjetta eduskuntavaaleihin
22.03.2023Järviradion vaalipaneelissa yksi erottui muista
22.03.2023Onko Ilta-Sanomilla varaa vitsailla pienpuolueista?
15.03.2023Shokkiuutinen? - Helsingin Sanomien vaalikone syrjii pienpuolueita?
06.03.2023Hyviä videoita, sulje TV ja katso nämä
04.03.2023Loistava esimerkki miten media vaikuttaa jo pieniin lapsiin
03.03.2023Jari Tervo kannattaa Lähi-Idän lasten pommittamista?
02.03.2023Miksi rehellisiä Nato-vaaleja ei uskalleta pitää?

Siirry arkistoon »