Vierailu vaaliteltalla oli pettymys

28.02.2023

Ostoskarryt_kumossa.JPG

Vierailu vaaliteltalla oli pettymys

Heti alkuun on todettava, että tämän jutun kritiikki koskee monia muitakin puolueita kuin vain PerusSuomalaisia. Sunnuntaina tämän julkaisun vastaava toimittaja teki yksityishenkilönä vierailun PerusSuomalaisten vaaliteltalle, visiitti jäi kuitenkin lyhyeksi kun yhteistä säveltä ei löytynyt. Teltalla kyllä ystävällisesti makkaraa olisi tarjottu ja monella teltalla olijalla varmasti oli hyvä tarkoitus viedä Suomen asioita eteenpäin.

Ensimmäinen kysymys, "Onko teillä ketään Natoa vastustavaa ehdokasta?" oli ehkä hieman liian provosoiva heti alkuun ja siihen tulikin hieman nihkeän oloinen vastaus paikalla olleelta kansanedustajalta, että "ei taida olla". Tuo vastaus vahvistaa sitä huhua, että PerusSuomalaiset ei kelpuuttanut näihin vaaleihin ollenkaan Natoa vastustavia ehdokkaita, mikä tuntuu varsin erikoiselta. Onko PerusSuomalaiset tuossa asiassa vain yhden asian liike ja sananvapaus puolueen sisällä on hyvin rajoitettua?
Kovasti teltalla yritettiin puhua Naton puolesta, kun se Venäjä on niin arvaamaton ym. Kukaan ei myöskään ollut kuullut Naton huonomaineisista Gladio-joukoista, mikä kertoo myös siitä, että Ukrainan sodan taustoihinkaan ei todennäköisesti oltu tutustuttu ollenkaan, mutta silti juoksujalkaa ollaan Natoon menossa, ilman että tarkkaan edes tiedetään mihin ollaan liittymässä.

Sitten kun seuraava kysymys oli, "Pidättekö sitten ääntä koronarokotteista ilmenneistä sivuvaikutuksista?", niin siihen kysymykseen ei oikein saanut minkäänlaista vastausta ja kansanedustaja vaikutti menevän kuvainnollisesti aavistuksen kasaan tuon kysymyksen jälkeen. Ja kun asiasta jatkoi vielä tyyliin, että olisi hienoa jos joku puolue olisi kansan puolella ja pitäisi ääntä koronarokotteiden haitoista, niin sen jälkeen tunnelma teltalla oli hieman vaivautunut.

Miksi niin monien ehdokkaiden ja kansanedustajien on niin vaikea asettua kansalaisten puolella tuossa asiassa?

Kansanedustajan nimeä emme tässä mainitse, kun tarkoitus ei ole ketään yksittäistä ehdokasta leimata, samantyylisiä vastauksia olisi ollut tarjolla varmasti monilla muillakin vaaliteltoilla.

Vaikka etukäteen olikin tiedossa tuo epäilys, että PerusSuomalaiset ei ota ehdokaslistoilleen sotaisaa Natoa vastustavia ehdokkaita, niin kansanedustajan asenne koronarokotteiden sivuvaikutuksiin oli suuri pettymys.

Jos ehdokkaalla ei ole asiasta tietoa, niin eikö silloin noin tärkeästä asiasta pitäisi hankkia sitä tietoa? Tiedonjanoinen, kansaa edustamaan menossa oleva ehdokas olisi voinut sanoa, että asia ei ole hänelle kovin tuttu, joten voisitko kertoa mistä siihen liittyvää tietoa löytäisi lisää. 

Vaaliteltan keskusteluiden perusteella onkin aiheellista kysyä, että onko puolueen johdolta tullut jonkinlaiset ohjeet ja joistain asioista keskustelua yritetään välttää tai esitetään jotain kierteleviä vastauksia?
Kansanedustajan kuitenkin pitäisi olla eduskunnassa kansaa edustamassa, eikä olla siellä vain puolueen etujen ja lisärahoituksen vuoksi. Hankaliinkin kysymyksiin pitäisi jonkinlainen vastaus antaa, ja ehdokkaan myös itse päättää onko globalismin ja monikansallisten jättiyritysten puolella vai suomalaisten puolella.

On harmi niiden monien hyvien ja rehellisten PerusSuomalaisten ehdokkaiden kannalta, että puolueen johto vaikuttaa olevan tiukasti globalistien talutushihnassa. Monilla PerusSuomalaisilla ehdokkailla on hyviä kirjoituksia ja puheenvuoroja, ja monet ehdokkaista puolustavat kristillisiä arvoja, mutta kun puolueen johdon toimet on niin monissa asioissa suomalaisia vastaan, niin ääni PerusSuomalaisille on käytännössä lähes sama jos Demareita tai Kokoomusta äänestäisi.

Jos poliittista muutosta Suomeen halutaan, sekä samalla näpäyttää tätä nykyistä systeemiä, niin siihen paras vaihtoehto on äänestää uusia pienpuolueita(ja heistä niitä jotka vastustavat Natoa, sekä vastustavat sotimisen jatkamista Ukrainassa). TSNM on tuohon jo aiemminkin kannustanut ja vaaliteltalla vierailu vain vahvisti tuota käsitystä.


Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

  

Tätä kuvaa pidettiin joskus liioiteltuna, mutta aika on näyttänyt, että kuva pitää paikkansa.
    
Persut_on_Kokoomus.jpeg  

Aiheeseen liittyen:

Ukrainan sodan syyt ja taustat, tätä ei valtamedia kerro! | Tampereen Sanomat

Poimintoja uutisvirrasta, näin meitä aivopestään ja viedään kohti Natoa | Tampereen Sanomat

Totuus koronasta, koronarokotteista, Googlesta, Wikipediasta, faktantarkastajista ym. (tämä dokumentti sinun on katsottava, varsinkin jos sinulla on lapsia) | Tampereen Sanomat

Katso nämä videot koronarokotteista ja tee ihan itse omat johtopäätöksesi | Tampereen Sanomat

Koronarokotteet eivät kelpaa edes ilmaiseksi köyhille maille, mutta Suomen tv:ssä mainostetaan silti uutta tehostekierrosta riskiryhmäläisille | Tampereen Sanomat

Tärkeä video: Hautausurakoitsija puhuu koronarokotteista ja ylikuolleisuudesta | Tampereen Sanomat

Miksi THL ja Yle valehtelee ylikuolleisuudesta silmiä räpäyttämättä? | Tampereen Sanomat

Onko EU:n seuraava korruptiovyyhti 71 miljardin euron rokotepotti? | Tampereen Sanomat

  

  

  

29.09.2023Vinkki Uudenkaupungin autotehtaalle
29.09.2023Pieni muistutus
26.09.2023Valtamedia laittaa parastaan: kuukausipalkka 12424 euroa ja tölkkihernekeitto
23.09.2023Tiedeyhteisö vastusti käsien pesemistä
20.09.2023Uutuuskirjasta paljastuu: poliitikot valehtelivat suomalaisille päin näköä
20.09.2023Ajatuksia herättäviä kuvia
16.09.2023Onko Nato osasyyllinen Libyan tulviin?
15.09.2023Totuus Libyasta
11.09.2023Mitä oikeasti tapahtui 22 vuotta sitten?
06.09.2023Tankki täyteen - Yksi kaikkien aikojen parhaita tv-sarjoja Suomessa

Siirry arkistoon »