Miksi valtamedia ei kerro sanallakaan hoitajapulan yhdestä merkittävästä syystä?

23.12.2022

      Hoitajapula__pykala_48a.jpeg

 

    

On surulista kun uutisointi Suomessa on vajonnut monessa asiassa sellaiselle tasolle, että totuuksia ei haluta kansalle raportoida. Usein asioita jätetään mainitsematta tai jopa vääristellään asioita, kuten viimeiset kaksi vuotta ovat mediassa osoittaneet.

Yhtenä isona syynä tämän hetken hoitajapulaan on Sote-henkilöstön pakkorokotukset pykälä 48a:n takia. Moni hoitaja ei halunnut ottaa mRNA-rokotetta, josta ei ollut riittävän luotettavaa tietoa tarjolla rokotteen turvallisuuteen ja pitkäaikaisvaikutuksiin liittyen. Puutteellisista tiedoista huolimatta kyseinen mRNA-rokote kuitenkin pakotettiin ottamaan joillakin aloilla jos halusi työnsä pitää.
Todella iso joukko hoitajia ei tähän suostunut, vaan pitivät rokotetta suurena terveysriskinä ja arvostivat oman terveytensä niin korkealle, että mieluummin lopettivat työnsä tai hakeutuivat muihin töihin. Samaan aikaan mediassa haukuttiin rokottamattomia vastuuttomiksi ja usein jopa tyhmiksi, sekä kulkutautimyönteiseksi.
Rokottamattomia pidettiin, pitkälti valtamedian takia, monilla työpaikoilla B-luokan kansalaisina, joten ei ole suuri ihme, jos hoitajilla ei ole suurta motivaatiota palata sellaiseen työyhteisöön jossa heitä syrjittiin ja haukuttiin.

Nyt sitten kun on paljastunut, että rokottamattomat hoitajat olivatkin aivan oikeassa, kun jopa rokotteiden valmistaja on joutunut myöntämään, että rokotteet eivät estäneet tartuntoja vaikka niitä siten mainostettiin, sekä jatkuvasti on tullut uutisia mRNA-koronarokotteiden vakavista sivuvaikutuksista, niin silti kukaan ei ole pyytänyt julkisesti anteeksi huonosti kohdelluilta hoitajilta.
Todella moni hoitaja on pysyvästi vaihtanut alaa tuon episodin takia, ja nyt sitten kärsitään hoitajapulasta. Kaiken kaikkiaan erittäin surullinen luku Suomen terveydenhuollon historiassa. Kukaan poliitikoistakaan ei ole pyytänyt anteeksi tätä pakkorokotus-projektia. Poliitikoillekin oli vaihtoehtomediassa paljon tietoa saatavilla mRNA-rokotteiden suurista riskeistä, mutta harvalla poliitikolla oli selkärankaa lähteä puolustamaan hoitajia ja heidän ihmisoikeuksiaan. Esimerkiksi Aki Linden listasi syitä hoitajapulaan, mutta sanallakaan ei maininnut yhtä suurinta syytä, hoitajien pakkorokotuksia.

PerusSuomalaisetkin ajeli tässäkin asiassa sujuvasti kaksilla rattailla, ensin perustuslakivaliokunnassa PerusSuomalaiset kannattivat hoitajien pakkorokotuksia, mutta sitten eduskunnan äänestyksessä esitettiinkin olevansa hoitajien puolella ja äänestettiin asiaa vastaan. Politiikan tuntijoille tuo ei tietenkään mikään yllätys ollut, mutta moni tavallinen äänestäjä todennäköisesti tuohon ansaan meni ja luuli PerusSuomalaisten olevan jotain muuta kuin oikeasti olivat.

Pykälä 48a koski myös monia muitakin kuin vain hoitajia, mutta anteeksipyyntöjä ei myöskään mistään muualta ole kuulunut, puhumattakaan siitä, että joku julkisesti myöntäisi rokottamattomien olleen oikeassa. Moni medianseuraaja varmasti monesti ihmettelee miksi valtamedian on niin vaikea kertoa totuuksia asioista ja olisikin mielenkiintoista saada valtamedian päätoimittajilta/omistajilta jonkinlainen vastaus asiaan, vaikka rehellistä vastausta onkin turha odottaa niin mukava olisi kuulla edes jonkinlainen selitys.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

Asiaan liittyviä linkkejä:

Miten sairaaloiden yhteispäivystyksissä selvitään joululomien yli? – Ministeri Kiuru on tilanteesta huolissaan (yle.fi)

Hus päivystys kriisissä – hoitajapula sekoittaa toiminnan (iltalehti.fi)

SKANDAALI JATKUU - THL myöntää tietäneensä koko ajan, ettei koronarokote estä taudin leviämistä | MKR (mkrsuomi.fi) 

Miksi terveysviranomaiset eivät toimi läpinäkyvästi? | Pelastetaan Suomen lapset

Avoin kirje kiistattomasta todistusaineistosta COVID-19-injektioiden tehottomuudesta, vahingollisuudesta ja tappavuudesta | Pelastetaan Suomen lapset

Pfizer-johtaja myöntää: Emme tienneet ennen COVID-rokotteen käyttöönottoa, pysäyttääkö se taudin leviämisen - Vastaan Sanomat

Suomen sairaalat pulassa – Samaan aikaan hallitus mainostaa sote-uudistusta 300 000 eurolla (msn.com)

Katso nämä videot koronarokotteista ja tee ihan itse omat johtopäätöksesi | Tampereen Sanomat

Oulusta siirretään edelleen jonkun verran potilaita maakuntaan vuodepaikkojen puutteen takia | Yle Uutiset
Tässä samalla voi myös kysyä onko potilaiden kuskaaminen ympäri maakuntaa kovinkin ekologista, vai onko tämäkin sitä jonkinlaista vihreää siirtymää?
Hoitajien pakkorokotuksista aiheutunut hoitajapula näin myös kuormitti ympäristöä, kuten myös varmasti kuormitti se jättimäinen 71 miljardin euron keko koronarokotteita jotka EU osti, kuten myös miljardit kertakäyttömaskit ovat kuormittaneet ympäristöä. Kertakäyttömaskien ja mRNA-rokotteiden hyödyistä kun tällä hetkellä todella moni asiantuntija on aivan eri mieltä kuin esim. mRNA-rokotteiden myyjät.

Rokottamattomien_syyllistaminen_mediassa.jpg 

15.04.2023Oletko sinä seuraava?
15.04.2023Toisinajattelijoiden vainot ovat alkaneet Suomessa?
14.04.2023Eduskuntavaalit 2023 - lyhyt jälkipuinti
11.04.2023Leaked Pentagon documents - Now What? - w Phil Giraldi
09.04.2023Douglas Macgregor: "Ukraine is RETREATING, THIS IS IT" in Exclusive Interview
09.04.2023Hyvää ja siunattua Pääsiäistä!
08.04.2023Lehden toimitus ei ole vieläkään toipunut vaalituloksesta, vaalit olivat jo lähtökohdiltaan epärehelliset, mutta esiintyikö myös vaalivilppiä?
08.04.2023Jos haluat enemmän rehellisyyttä politiikkaan, niin käy kannattamassa Totuuspuoluetta
08.04.2023Scott Ritter: "80,000 Ukrainian Soldiers WIPED OUT in BAKHMUT, THIS IS FATAL" in Exclusive Interview
03.04.2023Lehden toimitus on lähes sanaton (Eduskuntavaalit 2023)

Siirry arkistoon »