Valinta on sinun, totuus vai valtamedia?

10.11.2022

Vapaus-ja-totuus1.jpg


Valinta on sinun, totuus vai valtamedia?

Kun ihminen ostaa kaupasta kahvipaketin niin hän tietää melko varmasti minkä vastineen on saamassa rahoilleen, varsinkin jos kahvi on ennestään tuttua merkkiä. Samoin jos hän ostaa kynttilän ja tulitikkuaskin, niin oletettavaa on, että kun kynttilän kotona sytyttää niin saa nauttia mukavasta kynttilänvalosta. Jos sitten jossain kohtaa käykin niin, että yhtäkkiä kahvin maku onkin muuttunut paljon huonommaksi, tai kynttilä räiskyy ympäri kämppää, tai tulitikut ei syty ollenkaan, niin silloin ihminen lakkaa ostamasta kyseisiä tuotteita ja vaihtaa ne johonkin toiseen merkkiin.

Uutisten ja dokumenttien kohdalla sitten yhtäkkiä kaikki muuttuukin, ihminen ei kiinnitä tuotteen laatuun mitään huomiota, vaan luottaa usein täysin kritiikittä hänelle toimitettavaan informaatioon. Eli toisin sanoen ihminen juo huonoa kahvia(valtamedia), kun siihen on tottunut, eikä yleensä tiedä mahdollisesta paremman kahvin(vaihtoehtomedia) olemassa olosta.

Monen on varmasti vaikea hyväksyä väitettä, että vaihtoehtomedia olisi luotettavampi kuin valtamedia, mutta viimeiset kaksi vuotta ovat osoittaneet tuon väitteen paikkansa pitäväksi. Esimerkiksi koronarokotteisiin liittyvä uutisointi on valtamediassa ollut ala-arvoista, koronarokotteiden vakavista sivuvaikutuksista on tullut päivä päivältä yhä enemmän tietoa, mutta valtamedia ei ole halunnut kirjoittaa juuri mitään niistä.

Myöskin Ukrainan sotaan liittyvä uutisointi valtamediassa on ollut täysin yksipuolista, ilmeisesti sen takia, että suomalaiset halutaan aivopestä kannattamaan Natoa ilman mitään kritiikkiä. Ukrainan sodan taustoja ja sotaan johtaneita syitä ei ole valtamedia halunnut puolueettomasti uutisoida, ja osittain siksi Suomi on nyt vaarallisella tiellä kohti mahdollisia yhteisiä sotaoperaatioita Naton kanssa, sekä ensimmäistä kertaa tilanteessa jossa Suomen maaperälle ollaan mahdollisesti ydinaseita sijoittamassa.

Erittäin huolestuttavaa kansalaisten turvallisuuden kannalta on myös se fakta, että valtamediassa ei käyty ollenkaan kunnollista keskustelua mahdollisen Nato-jäsenyyden huonoista puolista ja jäsenyyteen liittyvistä isoista riskeistä. Esimerkiksi Naton pahamaineisia Gladio-joukkoja ja heidän tekemiä terrori-iskuja siviilejä kohtaan ei mainittu kertaakaan. Ja vielä huolestuttavampaa on, että keväällä 2022 tehdyssä Nato selonteossa Suomen eduskunnalle ei myöskään mainittu Gladio-joukkoja sanallakaan. Kansanedustajille ei siis kerrottu läheskään kaikkia asioita mitä olisi pitänyt kertoa. 

Valtamediaa ei myöskään tunnu huolettavan, että tämän nykyisen politiikkamme takia Suomi on sukeltamassa kohti syvää taantumaa ja monen pienituloisen/köyhän terveys alkaa heikkenemään kun terveyden tärkein kulmakivi, laadukas ravinto, alkaa kallistumaan ja ihmisten täytyy siirtyä käyttämään halvempaa ja huonolaatuisempaa ravintoa. Lääketehtaille tuo tietää hyviä aikoja, mutta ihmisten hyvinvoinnille huonoja. Tällä hetkellä jo tutkimustenkin mukaan todella monella elintaso on pudonnut 90-luvun lamavuosien tasolle ja vaarana on, että sukelletaan vieläkin syvemmälle.

Eduskunnastakaan ei ole kuulunut kuin muutamia hajaääniä tätä kehitystä vastaan, jostain syystä valtaosa kansanedustajista ajaa mieluummin isojen ja kasvottomien globaalien toimijoiden etuja kuin Suomen kansan etuja. Parin viimeisen vuoden aikana politiikka on muuttunut lähinnä vitsiksi ja moni kokee, että ainoa toivo muutokseen on äänestää seuraavissa vaaleissa pienpuolueita, kun isommat puolueet ovat osoittautuneet pettymyksiksi.
Ja vaikka vaihtoehtomediassa on pääsääntöisesti rehellisempää uutisointia kuin valtamediassa, niin silti osa vaihtoehtomediastakaan ei jostain syystä vieläkään halua ymmärtää, että Suomen eduskunnassa ei ole tällä hetkellä käytännössä oppositiota ollenkaan. Joten vaihtoehtomediaakin kannattaa lukea kriittisesti, aivan kuten valtamediaakin.

Tampereen Sanomat NetMagazine haluaakin omalla vaatimattomalla panoksellaan olla tuomassa totuuksia esiin ja jakamalla ihmisille sellaista infoa jota valtamediasta ei löydy. Mitä enemmän vaihtoehtomediaa on tarjolla, niin sitä suurempi todennäköisyys on, että ihmiset päätyvät vaihtoehtomedioiden sivuille kun netissä surffaavat.
Tampereen Sanomat NetMagazinea tehdään käytännössä nollabudjetilla, kuten vaatimattomista kotisivuista voi päätellä, joten raha ei ohjaa tämän julkaisun uutisointia ja siksi totuuteen pyrkiminen on helpompaa kun ei tarvitse pelätä lopputiliä jos esim. kirjoittaa jotain agenda 2030:n vastaista.

Kun vertaa tämän julkaisun nollabudjettia vaikka siihen 71 miljardin euron hankintaan, jolla EU osti koronarokotteita, niin normaalijärjellä varustettu ihminen ymmärtää, että tuota 71 miljardia on myös mahdollista käyttää monien eri tahojen "voiteluun" jotta koronarokotteet saataisiin markkinoitua ihmisille mahdollisimman tehokkaasti.
TampereenSanomat NetMagazine ei väitä, että rahoja olisi käytetty lahjontaan, mutta esim. valtamedian täydellinen radiohiljaisuus koronarokotteiden erittäin vakavista sivuvaikutuksista herättää paljon kysymyksiä. Ja ihan vain vinkkinä, jos tietokoneestasi tai puhelimestasi löytyy Google tai joku muu hakukone, niin kannattaa itsekin alkaa tutkimaan asioita erilaisia hakusanoja käyttäen. Älä kuulu siihen isoon joukkoon joka antaa valtamedian kertoa mitä ja miten pitää ajatella, ota itse asioista selvää ja päätä itse omista ajatuksistasi.

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella

 
  

27.03.2023Nyt on aika herätä Tukholma-syndroomasta!!
25.03.2023Törkeää väkivaltaa vai false flag?
24.03.2023Miksi Uusi Suomi sensuroi Tuomas Malisen järkevän ja Suomen parasta tahtovan kirjoituksen?
22.03.2023Viisi ohjetta eduskuntavaaleihin
22.03.2023Järviradion vaalipaneelissa yksi erottui muista
22.03.2023Onko Ilta-Sanomilla varaa vitsailla pienpuolueista?
15.03.2023Shokkiuutinen? - Helsingin Sanomien vaalikone syrjii pienpuolueita?
06.03.2023Hyviä videoita, sulje TV ja katso nämä
04.03.2023Loistava esimerkki miten media vaikuttaa jo pieniin lapsiin
03.03.2023Jari Tervo kannattaa Lähi-Idän lasten pommittamista?

Siirry arkistoon »