Valinta on sinun, valtamedia vai totuus?

Totuus ja öljy nousevat aina pintaan

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella


Uutiset

Oletko sinä seuraava? (15.04.2023)
TSNM poikkeuksellisesti julkaisee saman uutisen kaksi kertaa peräkkäin, kun nyt ollaan sen verran vakavien asioiden äärellä ja matkalla kohti poliisivaltiota. Nyt..

Toisinajattelijoiden vainot ovat alkaneet Suomessa? (15.04.2023)
Iltalehden otsikointi ja juttu on taattua valtamedian aivopesua jolla pyritään leimaamaan pienpuolueiden väki epäisänmaallisiksi salaliittohörhöiksi. Suureen osaan..

Eduskuntavaalit 2023 - lyhyt jälkipuinti (14.04.2023)
Monelle isänmaalliselle ja rauhaa tahtovalle eduskuntavaalien lopputulos oli valtava pettymys, TSNM:n toimituskin vasta nyt alkaa toipumaan vaalituloksesta ja pystyy..

Leaked Pentagon documents - Now What? - w Phil Giraldi (11.04.2023)
Ulkomaiset riippumattomat sotilasasiantuntijat antavat Ukrainan sodasta hyvin erilaisia lausuntoja kuin esim. Suomen valtamedian sotilasasiantuntijat. Suomen vieminen..

Douglas Macgregor: "Ukraine is RETREATING, THIS IS IT" in Exclusive Interview (09.04.2023)
Ulkomaiset riippumattomat sotilasasiantuntijat antavat Ukrainan sodasta hyvin erilaisia lausuntoja kuin esim. Suomen valtamedian sotilasasiantuntijat. Suomen vieminen..

Hyvää ja siunattua Pääsiäistä! (09.04.2023)
  "Ei hän ole täällä, sillä hän on noussut ylös, niin kuin hän itse sanoi." Matt. 28:6            

Lehden toimitus ei ole vieläkään toipunut vaalituloksesta, vaalit olivat jo lähtökohdiltaan epärehelliset, mutta esiintyikö myös vaalivilppiä? (08.04.2023)
Eduskuntavaalien tulos veti TSNM:n toimituksen hiljaiseksi, eikö ihmiset oikeasti tahtoneet muutosta tähän Suomen kurjistamiseen vai esiintyikö vaaleissa vilppiä?..

Jos haluat enemmän rehellisyyttä politiikkaan, niin käy kannattamassa Totuuspuoluetta (08.04.2023)
Totuuspuolue ajaa meidän kaikkien tavallisten ihmisten asiaa esim. korruptiota ja virkamiesrikollisuutta vastaan. Joten käy varmistamassa, että Totuuspuolue saa..

Scott Ritter: "80,000 Ukrainian Soldiers WIPED OUT in BAKHMUT, THIS IS FATAL" in Exclusive Interview (08.04.2023)
Ulkomaiset riippumattomat sotilasasiantuntijat antavat Ukrainan sodasta hyvin erilaisia lausuntoja kuin esim. Suomen valtamedian sotilasasiantuntijat. Suomen vieminen..

Lehden toimitus on lähes sanaton (Eduskuntavaalit 2023) (03.04.2023)
Tampereen Sanomat NetMagazinen toimitus on tällä hetkellä lähes sanaton eduskuntavaalien tulosten johdosta. Vaikka TSNM ennusti vaalituloksen oikein, niin silti..

Oliko pääministerin Hornet-möläytys sittenkin ihan tietoinen teko? (02.04.2023)
Kotimaan politiikka on tällä hetkellä kuin vitsikirjaa lukisi, Demarit esittää työväenpuoluetta, Perussuomalaiset esittää oppositiota ja Kokoomus esittää talouspuoluetta..

Dokumentti: Rokotettujen äänet (dokumentti mRNA-koronarokotteista ja suomalaisesta demokratiasta) (02.04.2023)
Vaalipäivänä sopii hyvin katsottavaksi Rokotettujen äänet-dokumentti. Valtamedian ja valtaeliitin markkinoimista mRNA-koronarokotteista on ilmennyt paljon vakavia..

Ex-diplomaatti Jali Raidan haastattelu (tämä olisi pakollista kuultavaa Suomen valtiojohdolle) (01.04.2023)
Erittäin mielenkiintoinen haastattelu Tatu Tynin YouTube-kanavalla, jossa pitkän linjan diplomaatti ja ulkopolitiikan asiantuntija Jali Raita kertoo erittäin mielenkiintoisia..

Eikö Yle tiedä montako puoluetta on eduskunnassa? (01.04.2023)
Ylen A-studiossa keskusteltiin eduskuntapuolueiden vaalibudjeteista, mutta jostain syystä VKK jätettiin taulukosta pois kokonaan. Vai eikö Ylen toimitus oikeasti..

Nyt on varmistumassa Suomen pääsy mukaan Naton sotilasoperaatioihin (31.03.2023)
Turkissa on näytetty vihreää valoa Suomen Nato-jäsenyydelle, joten nyt näyttää vahvasti siltä, että Suomikin tulevaisuudessa pääsee mukaan Naton sotilasoperaatioihin..

Valtamedia aloitti Perussuomalaisten mainostamisen jo hyvissä ajoin ennen eduskuntavaaleja, joten valtaeliitin työrukkaselle voi ennustaa hyvää vaalimenestystä (30.03.2023)
Valtamedia pelaa varman päälle, kun tavoitteena on saada suomalaiset mahdollisimman Nato-myönteisiksi. Melko vahvasti valeoppositioksi profiloitunut Perussuomalaiset..

Suomen kovin video korruptiosta ja viranomaisrikollisuudesta (K18) (29.03.2023)
Monia videoita ja haastatteluja on tehty suomalaisesta korruptiosta ja viranomaisrikollisuudesta, mutta koskaan aiemmin ei ole tullut vastaan näin rankkaa paljastusvideota..

Vakioveikkausta vai faktoja? (28.03.2023)
Moni tietää totena kerrotun tarinan, kun Jean Sibelius oli unohtunut normaalia pidemmäksi ajaksi ravintola Kämppiin ja rouva Sibelius sitten puhelimella tiedusteli..

Nyt on aika herätä Tukholma-syndroomasta!! (27.03.2023)
Suomen itsenäisyyttä ollaan hyvää vauhtia romuttamassa, mutta silti suurin osa kansaa on jonkinasteisessa Tukholma-syndroomassa, eivätkä itse edes tajua sairastuneensa..

Törkeää väkivaltaa vai false flag? (25.03.2023)
Tällä hetkellä Suomi ja valtamedia on siinä tilanteessa, että lähes kaikkea joutuu epäilemään. Kansanedustaja Ben Zyskowicz joutui katuväkivallan kohteeksi, ja on..

Miksi Uusi Suomi sensuroi Tuomas Malisen järkevän ja Suomen parasta tahtovan kirjoituksen? (24.03.2023)
Uusi Suomi sensuroi Tuomas Malisen erinomaisen blogikirjoituksen. Alkaako valtamedia pelkäämään, että ennen vaaleja liian monelle paljastuu PerusSuomalaisten olevan..

Viisi ohjetta eduskuntavaaleihin (22.03.2023)
Viisi ohjetta tuleviin eduskuntavaaleihin:  - Äänestä pienpuoluetta - Äänestä vasta vaalipäivänä                        - Älä käytä lyijykynää ..

Järviradion vaalipaneelissa yksi erottui muista (22.03.2023)
Tampereen Sanomat NetMagazine sai vihiä Järviradion vaalipaneelista ja mielenkiintoinen tilaisuus olikin kyseessä. Järviradiolle täytyy antaa siitä isot pisteet..

Onko Ilta-Sanomilla varaa vitsailla pienpuolueista? (22.03.2023)
Ilta-Sanomien journalismi vaikuttaa olevan monissa asioissa aivan yhtä luokatonta kuin muunkin valtamedian, pienempiä lyödään tai yritetään lyödä ja vaikutusvaltaisia..

Shokkiuutinen? - Helsingin Sanomien vaalikone syrjii pienpuolueita? (15.03.2023)
Myöhäisillan pohdintoja-ohjelmaa vetävä, pienpuolueen eduskuntavaaliehdokas, Samuel Gryning teki mielenkiintoisen havainnon kun vastasi Helsingin Sanomien vaalikoneeseen..

Hyviä videoita, sulje TV ja katso nämä (06.03.2023)
Hyvä tiivistys valtaeliitin ja valtamedian pelolla hallinnasta. Entinen valtamedian päätoimittaja kertoo nykyisen valtamedian alennustilasta. Mielenkiintoista..

Loistava esimerkki miten media vaikuttaa jo pieniin lapsiin (04.03.2023)
Videolla 6-vuotias lapsi toimii NHL-tyyliin, minkä on tv:stä nähnyt. Monen mielestä ihan harmiton juttu, mutta asiaan tuolla asenteella suhtautuvilta unohtuu se..

Jari Tervo kannattaa Lähi-Idän lasten pommittamista? (03.03.2023)
Tämän jutun otsikko on laadittu samalla logiikalla mitä Jari Tervo käyttää twiitissään. Jos joku vastustaa Natoa, niin silloin hän on automaattisesti Putinin puolella..

Miksi rehellisiä Nato-vaaleja ei uskalleta pitää? (02.03.2023)
Kauhea kiire oli nuijia Natoon liittymispaperit valmiiksi pöytälaatikkoon, vaikka vielä ei ole edes tietoa liittyykö Suomi Natoon, eikä ole tietoa mitä Ukrainan..

Onko Suomen eduskunnalle 500 000 kuollutta lasta aivan yhdentekevä asia? (01.03.2023)
Suomen eduskuntaa voi tällä hetkellä verrata ravihevoseen, joka laput silmillä juoksee vain yhteen suuntaan, eikä näe mitä sivuillaan tapahtuu. Natoon mennään ottamatta..

Vierailu vaaliteltalla oli pettymys (28.02.2023)
Vierailu vaaliteltalla oli pettymys Heti alkuun on todettava, että tämän jutun kritiikki koskee monia muitakin puolueita kuin vain PerusSuomalaisia. Sunnuntaina..

Miksi monille eduskuntavaaliehdokkaille koronarokotteiden haitat on niin arka aihe? (27.02.2023)
Videolla hyvää tutkivaa journalismia, eduskuntavaaliehdokkaille esitetään kysymyksiä joita valtamediassa ei esitetä sen paremmin vaaleissa ehdolla oleville, kuin..

Totuus koronasta, koronarokotteista, Googlesta, Wikipediasta, faktantarkastajista ym. (tämä dokumentti sinun on katsottava, varsinkin jos sinulla on lapsia) (27.02.2023)
Plandemic dokumenttielokuva, osa 2: Indoctornation Tämä silmiä aukaiseva dokumentti kuuluu siihen osastoon joka pitäisi näyttää tv:stä parhaaseen mahdolliseen katseluaikaan..

Eduskunta keskustelee Ukrainasta 24.02.2023 (24.02.2023)
Tänään 24.02.2023 tulee kuluneeksi vuosi siitä kun Venäjä vastasi ylimitoitetusti, kun Ukraina aloitti 17.2.2022 pommitukset Donetskin ja Luganskin alueilla. Venäjän..

Rauha Ukrainaan oli tekeillä jo maaliskuussa 2022, mutta lännen globalistit estivät sen? (24.02.2023)
Ukrainan sodasta alkaa tulemaan julkisuuteen yhä erikoisempia asioita ja monet uutiset vahvistavat niitä asioita joista "salaliittohörhöt" ovat puhuneet jo pitkään..

Mikä kiire Suomessa on nuijia Nato-päätös valmiiksi pöytälaatikkoon, vaikka ei ole edes täyttä varmuutta pääseekö Suomi sotaliittouma Naton jäseneksi? (17.02.2023)
Erittäin kova kiire ja hätäily jossain asiassa herättää aina kysymyksiä, esimerkiksi verkostomarkkinoinnin rekry-tilaisuuksissa mukana olleet tietävät, että siellä..

A-Talkin asiantuntijat vs. riippumattomat asiantuntijat (17.02.2023)
Kun vertaa Ylen A-Talkissa olleiden keskustelijoiden lausuntoja ulkomaisiin, riippumattomiin asiantuntijoihin, niin valtava ero on näkemyksillä. Studiossa väitettiin..

Tampereen Sanomat NetMagazine suosittelee: Naapuriseuran Sanomat ja Vastaan Sanomat (16.02.2023)
Vaihtoehtomedian suosio nousee päivä päivältä, kun yhä useampi ihminen ei enää luota valtamedian tapaan tehdä uutisia. TSNM haluaakin tässä mainostaa kahta melko..

Taas meitä huijataan? (16.02.2023)
Kiinalla on satoja huipputehokkaita satelliitteja joiden tarkkuus on aivan millimetrin tarkkaa huippuluokkaa, joten mihin Kiina tarvisi vakoilupalloa, varsinkin..

Läntisen arvoyhteisön johtajat ottavat itsestään hymyileviä selfie-kuvia, kun samaan aikaan Ukraina ja EU syöttää Bahmutin lihamyllyyn nuoria sotilaita (15.02.2023)
Tavallinen rauhaa rakastava ihminen ei voi ymmärtää nykyistä EU:n politiikkaa, jossa rauha Ukrainaan ei ole ensimmäisenä listalla, vaan sodan jatkaminen mahdollisimman..

15.02.2023  Jääveistospolku, hyvän mielen vierailukohde Tampereen Ikurissa
08.02.2023  Miksi niin moni haluaa suudella Naton sormusta? (katso video, jos uskallat!)
08.02.2023  Geopolitiikan peruskurssi
03.02.2023  "Tämä ei siis ole uutinen"
03.02.2023  Yle Uutiset 2.2.2023: Nato-vastaiset mielenosoitukset ovat terrorismia?
02.02.2023  Yksityisiä suihkukoneita + helikoptereita = vihreää siirtymää WEF-tyyliin
02.02.2023  Miksi Tampereelta ei ole tullut Maija Lehtosen jälkeen ketään huipputason kilpakehonrakentajaa?
01.02.2023  Yksiö Hervannasta, hinta yli miljoona markkaa
01.02.2023  Niin muuttuu maailma, Eskoni - Nykyisin takinkäännöstä jopa palkitaan
31.01.2023  "Mitä lupasitte paholaiselle vastineeksi Suomen menestyksestä?"
31.01.2023  Miksi THL ja Yle valehtelee ylikuolleisuudesta silmiä räpäyttämättä?
31.01.2023  Miksi niin moni valtamedian toimittaja ei kunnioita Journalistin ohjeita, erityisesti kohtaa numero kahdeksan?
28.01.2023  Rakentaako Ruotsi tietoisesti Suomelle Nato-ansaa, eikä aiokaan itse liittyä Natoon?
28.01.2023  Tärkeä video: Hautausurakoitsija puhuu koronarokotteista ja ylikuolleisuudesta
28.01.2023  Yrittikö Iltalehti pelastaa kohujutullaan uskottavuuden rippeensä, vai oliko kyse vain kylmästi rahasta?
16.01.2023  Liian moni poliitikko ja julkisuuden henkilö on vajonnut syvään sotapsykoosiin
12.01.2023  Tamperelaisessa hyvä juttu maailman nopeimmasta joukkuepelistä
12.01.2023  Miljonäärit etsivät rokottamattomia pilotteja?
07.01.2023  Koronarokotteet eivät kelpaa edes ilmaiseksi köyhille maille, mutta Suomen tv:ssä mainostetaan silti uutta tehostekierrosta riskiryhmäläisille
07.01.2023  Elämän junamatka
04.01.2023  Tällä kuvalla ulkopolitiikkavuosi 2023 käyntiin
31.12.2022  Ajatuksia herättäviä kuvia
31.12.2022  Oliko FTX-huijaus sitä parempaa rikollisuutta?
31.12.2022  Karkotetut, karu dokumentti 90-luvulta
24.12.2022  RAUHALLISTA JA HYVÄÄ JOULUA!
23.12.2022  Miksi valtamedia ei kerro sanallakaan hoitajapulan yhdestä merkittävästä syystä?
23.12.2022  Kotkalainen taloyhtiö konkurssiin, Great Reset etenee suunnitellusti?
14.12.2022  Onko EU:n seuraava korruptiovyyhti 71 miljardin euron rokotepotti?
12.12.2022  Poimintoja uutisvirrasta, näin meitä aivopestään ja viedään kohti Natoa
10.12.2022  Katso nämä videot koronarokotteista ja tee ihan itse omat johtopäätöksesi
08.12.2022  Ilmainen ämpäri vs. 9 miljoonaa dollaria
06.12.2022  Presidentti Kyösti Kallion rukous Suomen puolesta Talvisodan aikana 1939
05.12.2022  Ukrainan sodan syyt ja taustat, tätä ei valtamedia kerro!
05.12.2022  Tämä video pitäisi näyttää Suomen jokaisessa oppilaitoksessa (All Wars Are Bankers' Wars)
03.12.2022  Coca-Colan rekka sai ihmiset liikkeelle, miten saman innostuksen saisi tarttumaan Suomen itsenäisyyteen liittyviin asioihin?
01.12.2022  Ajatuksia herättäviä kuvia
30.11.2022  Talvisota alkoi 83 vuotta sitten (Talvisodan kielletty historia)
29.11.2022  Suomen ehkä kovin vitamiini/lisäravinnevideo (kannattaa katsoa jos terveys kiinnostaa)
25.11.2022  "He antoivat meille rahaa ja vastineeksi me annoimme heille maailman"
19.11.2022  Nyt on aika tukea toinen toistamme