Totuus vai valtamedia, valinta on sinun

Totuus ja öljy nousevat aina pintaan

Tampereen Sanomat NetMagazine, kansan puolella


Uutiset

Törkeää väkivaltaa vai false flag? (25.03.2023)
Tällä hetkellä Suomi ja valtamedia on siinä tilanteessa, että lähes kaikkea joutuu epäilemään. Kansanedustaja Ben Zyskowicz joutui katuväkivallan kohteeksi, ja on..

Miksi Uusi Suomi sensuroi Tuomas Malisen järkevän ja Suomen parasta tahtovan kirjoituksen? (24.03.2023)
Uusi Suomi sensuroi Tuomas Malisen erinomaisen blogikirjoituksen. Alkaako valtamedia pelkäämään, että ennen vaaleja liian monelle paljastuu PerusSuomalaisten olevan..

Viisi ohjetta eduskuntavaaleihin (22.03.2023)
Viisi ohjetta tuleviin eduskuntavaaleihin:  - Äänestä pienpuoluetta - Äänestä vasta vaalipäivänä                        - Älä käytä lyijykynää ..

Järviradion vaalipaneelissa yksi erottui muista (22.03.2023)
Tampereen Sanomat NetMagazine sai vihiä Järviradion vaalipaneelista ja mielenkiintoinen tilaisuus olikin kyseessä. Järviradiolle täytyy antaa siitä isot pisteet..

Onko Ilta-Sanomilla varaa vitsailla pienpuolueista? (22.03.2023)
Ilta-Sanomien journalismi vaikuttaa olevan monissa asioissa aivan yhtä luokatonta kuin muunkin valtamedian, pienempiä lyödään tai yritetään lyödä ja vaikutusvaltaisia..

Shokkiuutinen? - Helsingin Sanomien vaalikone syrjii pienpuolueita? (15.03.2023)
Paljon kiitosta ja positiivista palautetta saanutta Myöhäisillan pohdintoja-ohjelmaa vetävä, pienpuolueen eduskuntavaaliehdokas, Samuel Gryning teki mielenkiintoisen..

Hyviä videoita, sulje TV ja katso nämä (06.03.2023)
Hyvä tiivistys valtaeliitin ja valtamedian pelolla hallinnasta. Entinen valtamedian päätoimittaja kertoo nykyisen valtamedian alennustilasta. Mielenkiintoista..

Loistava esimerkki miten media vaikuttaa jo pieniin lapsiin (04.03.2023)
Videolla 6-vuotias lapsi toimii NHL-tyyliin, minkä on tv:stä nähnyt. Monen mielestä ihan harmiton juttu, mutta asiaan tuolla asenteella suhtautuvilta unohtuu se..

Jari Tervo kannattaa Lähi-Idän lasten pommittamista? (03.03.2023)
Tämän jutun otsikko on laadittu samalla logiikalla mitä Jari Tervo käyttää twiitissään. Jos joku vastustaa Natoa, niin silloin hän on automaattisesti Putinin puolella..

Miksi rehellisiä Nato-vaaleja ei uskalleta pitää? (02.03.2023)
Kauhea kiire oli nuijia Natoon liittymispaperit valmiiksi pöytälaatikkoon, vaikka vielä ei ole edes tietoa liittyykö Suomi Natoon, eikä ole tietoa mitä Ukrainan..

Onko Suomen eduskunnalle 500 000 kuollutta lasta aivan yhdentekevä asia? (01.03.2023)
Suomen eduskuntaa voi tällä hetkellä verrata ravihevoseen, joka laput silmillä juoksee vain yhteen suuntaan, eikä näe mitä sivuillaan tapahtuu. Natoon mennään ottamatta..

Vierailu vaaliteltalla oli pettymys (28.02.2023)
Vierailu vaaliteltalla oli pettymys Heti alkuun on todettava, että tämän jutun kritiikki koskee monia muitakin puolueita kuin vain PerusSuomalaisia. Sunnuntaina..

Miksi monille eduskuntavaaliehdokkaille koronarokotteiden haitat on niin arka aihe? (27.02.2023)
Videolla hyvää tutkivaa journalismia, eduskuntavaaliehdokkaille esitetään kysymyksiä joita valtamediassa ei esitetä sen paremmin vaaleissa ehdolla oleville, kuin..

Totuus koronasta, koronarokotteista, Googlesta, Wikipediasta, faktantarkastajista ym. (tämä dokumentti sinun on katsottava, varsinkin jos sinulla on lapsia) (27.02.2023)
Plandemic dokumenttielokuva, osa 2: Indoctornation Tämä silmiä aukaiseva dokumentti kuuluu siihen osastoon joka pitäisi näyttää tv:stä parhaaseen mahdolliseen katseluaikaan..

Eduskunta keskustelee Ukrainasta 24.02.2023 (24.02.2023)
Tänään 24.02.2023 tulee kuluneeksi vuosi siitä kun Venäjä vastasi ylimitoitetusti, kun Ukraina aloitti 17.2.2022 pommitukset Donetskin ja Luganskin alueilla. Venäjän..

Rauha Ukrainaan oli tekeillä jo maaliskuussa 2022, mutta lännen globalistit estivät sen? (24.02.2023)
Ukrainan sodasta alkaa tulemaan julkisuuteen yhä erikoisempia asioita ja monet uutiset vahvistavat niitä asioita joista "salaliittohörhöt" ovat puhuneet jo pitkään..

Mikä kiire Suomessa on nuijia Nato-päätös valmiiksi pöytälaatikkoon, vaikka ei ole edes täyttä varmuutta pääseekö Suomi sotaliittouma Naton jäseneksi? (17.02.2023)
Erittäin kova kiire ja hätäily jossain asiassa herättää aina kysymyksiä, esimerkiksi verkostomarkkinoinnin rekry-tilaisuuksissa mukana olleet tietävät, että siellä..

A-Talkin asiantuntijat vs. riippumattomat asiantuntijat (17.02.2023)
Kun vertaa Ylen A-Talkissa olleiden keskustelijoiden lausuntoja ulkomaisiin, riippumattomiin asiantuntijoihin, niin valtava ero on näkemyksillä. Studiossa väitettiin..

Tampereen Sanomat NetMagazine suosittelee: Naapuriseuran Sanomat ja Vastaan Sanomat (16.02.2023)
Vaihtoehtomedian suosio nousee päivä päivältä, kun yhä useampi ihminen ei enää luota valtamedian tapaan tehdä uutisia. TSNM haluaakin tässä mainostaa kahta melko..

Taas meitä huijataan? (16.02.2023)
Kiinalla on satoja huipputehokkaita satelliitteja joiden tarkkuus on aivan millimetrin tarkkaa huippuluokkaa, joten mihin Kiina tarvisi vakoilupalloa, varsinkin..

Läntisen arvoyhteisön johtajat ottavat itsestään hymyileviä selfie-kuvia, kun samaan aikaan Ukraina ja EU syöttää Bahmutin lihamyllyyn nuoria sotilaita (15.02.2023)
Tavallinen rauhaa rakastava ihminen ei voi ymmärtää nykyistä EU:n politiikkaa, jossa rauha Ukrainaan ei ole ensimmäisenä listalla, vaan sodan jatkaminen mahdollisimman..

Jääveistospolku, hyvän mielen vierailukohde Tampereen Ikurissa (15.02.2023)
  Ikurin Vire on kyllä kaikki palkintonsa ansainnut hienosta teostaan, kun vuodesta toiseen hienoa jääveistospolkua tekee ja ylläpitää ihmisten iloksi. Ikurin Vire..

Miksi niin moni haluaa suudella Naton sormusta? (katso video, jos uskallat!) (08.02.2023)
Jos kiinnostaa saada toisenlaista näkemystä Ukrainan sodasta mitä valtamedia tarjoaa, niin tuo Redacted-kanavan video kannattaa katsoa, mutta jos haluat edelleen..

Geopolitiikan peruskurssi (08.02.2023)
Tämä video pitäisi Suomen valtiojohdon ja eduskunnan katsoa, kun päättäjillämme vaikuttaa olevan geopolitiikan perusasiat hieman hukassa. Ilman geopolitiikan, sekä..

"Tämä ei siis ole uutinen" (03.02.2023)
  Moni on varmaan nähnyt Taneli Mäkelän tähdittämän S-Marketin mainoksen, jossa Taneli Mäkelä syö grillattua lohta, mutta tavallaan se onkin jotain ihan muuta kuin..

Yle Uutiset 2.2.2023: Nato-vastaiset mielenosoitukset ovat terrorismia? (03.02.2023)
Ylen uutislähetyksessä Ruotsin terrorismilainsäädäntöön liittyvässä lähetyksessä mainittiin samassa yhteydessä Nato-vastaiset mielenosoitukset, jonka moni alitajunnassaan..

Yksityisiä suihkukoneita + helikoptereita = vihreää siirtymää WEF-tyyliin (02.02.2023)
Pienituloinen yksinhuoltajaäiti ei saisi enää ajaa vanhalla edullisella bensa-autolla vaan hänen pitäisi vihreän siirtymän nimissä ostaa muutaman kymppitonnin sähköauto..

Miksi Tampereelta ei ole tullut Maija Lehtosen jälkeen ketään huipputason kilpakehonrakentajaa? (02.02.2023)
Tampereen Sanomat NetMagazine ei erityisemmin välitä kehonrakennus- ja fitness-aiheisista jutuista koska noihin lajeihin liittyy niin paljon ikäviä lieveilmiöitä..

Yksiö Hervannasta, hinta yli miljoona markkaa (01.02.2023)
Tämän jutun tarkoitus ei ole arvostella mitään, eikä ketään, ainoastaan ihmetellä rahan arvoa nykyisin. Markka-aikaan sai yli miljoonalla markalla melkoisen ison..

Niin muuttuu maailma, Eskoni - Nykyisin takinkäännöstä jopa palkitaan (01.02.2023)
Tuttu lause: "Niin muuttuu maailma, Eskoseni" (jonka alkuperäinen muoto on Niin muuttuu maailma, Eskoni), pitää todellakin paikkansa. Ennen vanhaan takinkääntöä..

"Mitä lupasitte paholaiselle vastineeksi Suomen menestyksestä?" (31.01.2023)
Markus Kajon kolumnista tulee mieleen tämä nykymeno, onko poliitikkomme tehneet jonkun väärän tahon kanssa jotain epämääräisiä sopimuksia? Miksi Haavisto..

Miksi THL ja Yle valehtelee ylikuolleisuudesta silmiä räpäyttämättä? (31.01.2023)
Ylen uutisointiin esim. koronarokotteista ja Ukrainan sodasta on moni totuutta janoava pahasti pettynyt, ja Ylellä ei tunnu olevan mitään aikeita muuttaa uutisointiaan..

Miksi niin moni valtamedian toimittaja ei kunnioita Journalistin ohjeita, erityisesti kohtaa numero kahdeksan? (31.01.2023)
Julkisen sanan neuvoston (JSN) sivuilla on Journalistin ohjeet, jotka on tarkoitettu antamaan hyvät suuntaviivat journalisteille uutisten ja juttujen tekemiseen..

Rakentaako Ruotsi tietoisesti Suomelle Nato-ansaa, eikä aiokaan itse liittyä Natoon? (28.01.2023)
Tämän jutun voi ihan vapaasti luokitella salaliittoteoria-osastoon, mutta pakko tämäkin näkökulma on pitää näytillä tapahtuneisiin tosiasioihin liittyen. Todella..

Tärkeä video: Hautausurakoitsija puhuu koronarokotteista ja ylikuolleisuudesta (28.01.2023)
Erittäin mielenkiintoinen video, jossa hautausurakoitsija kertoo koronarokotteiden yhteydestä ylikuolleisuuteen. Videon tekee entistäkin mielenkiintoisemmaksi se..

Yrittikö Iltalehti pelastaa kohujutullaan uskottavuuden rippeensä, vai oliko kyse vain kylmästi rahasta? (28.01.2023)
                 Täytyy hetkeksi vielä palata TSNM:n juttuun Liian moni poliitikko ja julkisuuden henkilö on vajonnut syvään sotapsykoosiin | Tampereen Sanomat..

Liian moni poliitikko ja julkisuuden henkilö on vajonnut syvään sotapsykoosiin (16.01.2023)
  Moni on ihmetellyt sitä toimintaa, kun täysijärkisenä pidetyt ihmiset ovat alkaneet ostamaan ukrainalaisesta nettikaupasta ammuksia joihin saa valita haluamansa..

Tamperelaisessa hyvä juttu maailman nopeimmasta joukkuepelistä (12.01.2023)
    Jääpallo on maailman nopein joukkuepeli ja onneksi KooVee vaalii Tampereella tuon hienon lajin perinteitä. Ehkä jonain päivänä vielä nähdään tamperelainen joukkue..

Miljonäärit etsivät rokottamattomia pilotteja? (12.01.2023)
Salaliittoteoriaa vai ei? Miljonäärit etsivät töihin pilotteja, jotka eivät ole ottaneet koronarokotteita?                  Linkki videoon: TreeOfLife🌍🌳🌈✨❤️..

Koronarokotteet eivät kelpaa edes ilmaiseksi köyhille maille, mutta Suomen tv:ssä mainostetaan silti uutta tehostekierrosta riskiryhmäläisille (07.01.2023)
    Jostain syystä monella ei hälytyskellot vieläkään soi, vaikka nyt ollaan koronarokotteiden osalta jo sellaisessa tilanteessa, että ne eivät kelpaa edes..

07.01.2023  Elämän junamatka
04.01.2023  Tällä kuvalla ulkopolitiikkavuosi 2023 käyntiin
31.12.2022  Ajatuksia herättäviä kuvia
31.12.2022  Oliko FTX-huijaus sitä parempaa rikollisuutta?
31.12.2022  Karkotetut, karu dokumentti 90-luvulta
24.12.2022  RAUHALLISTA JA HYVÄÄ JOULUA!
23.12.2022  Miksi valtamedia ei kerro sanallakaan hoitajapulan yhdestä merkittävästä syystä?
23.12.2022  Kotkalainen taloyhtiö konkurssiin, Great Reset etenee suunnitellusti?
14.12.2022  Onko EU:n seuraava korruptiovyyhti 71 miljardin euron rokotepotti?
12.12.2022  Poimintoja uutisvirrasta, näin meitä aivopestään ja viedään kohti Natoa
10.12.2022  Katso nämä videot koronarokotteista ja tee ihan itse omat johtopäätöksesi
08.12.2022  Ilmainen ämpäri vs. 9 miljoonaa dollaria
06.12.2022  Presidentti Kyösti Kallion rukous Suomen puolesta Talvisodan aikana 1939
05.12.2022  Ukrainan sodan syyt ja taustat, tätä ei valtamedia kerro!
05.12.2022  Tämä video pitäisi näyttää Suomen jokaisessa oppilaitoksessa (All Wars Are Bankers' Wars)
03.12.2022  Coca-Colan rekka sai ihmiset liikkeelle, miten saman innostuksen saisi tarttumaan Suomen itsenäisyyteen liittyviin asioihin?
01.12.2022  Ajatuksia herättäviä kuvia
30.11.2022  Talvisota alkoi 83 vuotta sitten (Talvisodan kielletty historia)
29.11.2022  Suomen ehkä kovin vitamiini/lisäravinnevideo (kannattaa katsoa jos terveys kiinnostaa)
25.11.2022  "He antoivat meille rahaa ja vastineeksi me annoimme heille maailman"
19.11.2022  Nyt on aika tukea toinen toistamme
10.11.2022  Valinta on sinun, totuus vai valtamedia?